Veo el mundo entre volutas

IconMi reflexión sobre el mundo a diario (o casi). Menos para el público y más para mí mismo.

RECORDES A QUINA TELEVISIÓ VAS SENTIR PARLAR CATALÀ PER PRIMERA VEGADA?

Vía esta web.

"Aquesta és la pàgina web dels treballadors de Televisió Espanyola a Catalunya. La seva raó de ser es troba en les intencions que han manifestat el govern de l'Estat i la Direcció General d'RTVE d'eliminar la programació en català de TVE. Aquesta és una més de les intencions de reduir la capacitat de servei públic que té encomanada l'empresa. Nosaltres, els treballadors de TVE de Sant Cugat del Vallès, volem manifestar el nostre rebuig a aquestes pretensions, a la vegada que us demanem el vostre suport per tal de defensar el que és de tots i al servei de tots. Si voleu adherir-vos a la campanya per a defensar la televisió pública i en català només heu de clicar sobre el següent enllaç.

CLICAR AQUÍ PER SIGNAR EN DEFENSA DE LA PROGRAMACIÓ EN CATALÀ A TVE"

Pues nada, desde "Veo el mundo entre volutas", subscribiendo las buenas causas, que, esperemos, no sean perdidas.

 
 
 
 

Publicar un comentario 3 volutas:

Beth-y-Monadas dijo...

Simplemente decir que, TVE se subvenciona con una pequeña parte (muy pequeña) de mis impuestos y en consecuencia, me creo con el derecho de que una pequeña franja horaria esté dedicada a mi tierra Catalunya y a mi segunda lengua , el catalán.
Con su permiso Pipero, me hago eco de esta iniciativa en mi blog.

Saludos

8:33 p. m.

Pipero dijo...

Permiso concedido!, faltaría más!

Besos.

10:44 p. m.

Pipero dijo...

... añado, en lugar de quitar esta programación, más bien harían en eliminar la telebasura, que no se hace precisamente, en catalán.

10:45 p. m.

Publicar un comentario